Kvar na mreži u ulici Kej Kola srpskih sestara  

Voda je izbila na trotoar i nužan je hitan iskop malim bagerom u ulici Kej Kola srpskih sestara, kod “Irish pub“ i kretanje u ovom delu biće otežano do završetka radova. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do najduže 15 sati na prostoru u samom centru grada, od Narodnog univerziteta do ulice Strahinjića Bana i ulice Kej Kola srpskih sestara. Bez vode biće i Gradska kuća.

Radovi i kvarovi koji danas (Utorak, 07.03. 2023.) mogu dovesti do problema u snabdevanju i kvalitetu vode na teritoriji Grada Niša:

POPRAVKA KVARA NA PUTU ZA SELO BANCAREVO  

Voda na asfaltu, potreban je iskop na putu za Bancarevo, u ulici Sedlinskoj. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Sedlinskoj ulici.

INTERVENCIJA U ULICI PETRA ARANĐELOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Petra Aranđelovića, kod broja 3. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Petra Aranđelovića.

POPRAVKA VEZE U GORNJOMATEJEVAČKOJ ULICI

Voda curi u većem obimu, potreban je iskop u Gornjomatejevačkoj ulici, kod broja 15. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Gornjomatejevačke ulice.

Izvor JKP „Naisus“ Niš

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *