LAF dodelio nagrade Čedoslavi Ristić i Predragu Blagojeviću

Lokalni antikorupcijski forum grada Niša dodelio je godišnje nagrade za borbu protiv korupcije Čedoslavi Ristić, inspektorki Poreske uprave u penziji i Predragu Blagojeviću, uredniku internet portala Južne vesti. Ovu nagradu je LAF dodelio na Međunarodni dan prava javnosti da zna.

slika-vesna-crnogorac

Kako je pojašnjeno prilikom dodele nagrade Ristićeva je kao deo Udruženja predsednika skupštine stanara javnost upoznala sa nepravilnostima i nezakonitim radnjama u niškoj Toplani, a urednik internet portala Južne vesti, Predrag Blagojević zbog brojnih objavljenih tekstova o korupciji i raznim zlupotrebama pojedinih lokalnih političara i direktora.

Najzaslužnijim ustanovama i pojedincima, Lokalni antikorupcijski forum grada Niša dodelio je posebne povelje za doprinos borbi protiv korupcije. Dobitnici su Vesna Crnogorac, bivša članica LAF-a, Jovan Jovanović (Udruženje za zaštitu potrošača „Forum“) i Zoran Gavrilović (Birodi). Dodeljene su i povelje za saradnju sa LAF-om medijskim kućama „Blic“, „Večernje novosti“, „Južne vesti“, „Banker“, JuGmedija, novinar Milorad Doderović i Udruženje predsednika skupštine stanara.

M.S.

1 Comment

  1. Gospodinu Predragu Blagojeviću, čestitam od srca. Sve što Južne vesti objave daleko se čuje i odjekuje. Naši koji žive u inostranstvu ponavljaju koliko veruju ovom portalu.
    Nagrada je u pravim rukama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *