Levica Srbije: Zalagaćemo se za razvoj privrede

Borko Stefanović i Levica Srbije juče su održali skup u Narodnom pozorištu u Nišu. Stefanović je Nišlijama predstavio svoj program i tom prilikom izjavio da će biti oštra opoziciji SNS-u, i da će se boriti protiv stranačkog zapošljavanja. Zalagaće se za razvoj privrede, za nova radna mesta i veće zarade, kako ne bi građani radili za 20.000 dinara mesečno.

borko-stefanovic1
foto: FB/Slaviša Dinić

– Veoma sam zadovoljan kako se razvija Levica, što pokazuje i puno Narodno pozorište, bilo je više od 500 ljudi. Niš je mogao da vidi ljude koji predstavljaju Levicu Srbije i da su to stručni i pošteni ljudi neukaljanih biografija. Osetila se dobra energija što znači da smo krenuli u dobrom pravcu, a u ovom trenutku imamo više od 50 inicijativnih odbora širom Srbije. Od januara krećemo sa prikupljanjem potpisa za registraciju političke parije, izjavio je Stefanović za list Blic.

Gradjanin.rs

1 Comment

  1. Slavisa Dinic je, kao satelit SNS vlasti, u prethodnom periodu glasao za rebalanse budzeta, glasao za vecnike, glasao za direktore, davao kvorum kad naprednjaci nisu mogli da ga obezbede. Sada se naprasno predstavlja kao opozicionar i to levicar. I on i njegov novi sef, Borko, su samo naprednjacki placenici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *