Marinković podneo ostavku – glasanje za Tončeva u četvrtak

Bojan Marinković, dosadašnji potpredsednik kluba, saopštio je na konferenciji za novinare da podnosi ostavku na svoje mesto u rukovodstvu Radničkog.

bojan-marinkovic5
Bojan Marinković

Pre svega, ne slažem se sa aktuelnim događajima u Radničkom i oko kluba, a koji su vezani za izbor novog rukovodstva. Drugo, ne želim više da ugrožavam svoj lični kredibilitet, s obzirom na to da sam opomenut od Agencije za borbu protiv korupcije, jer sam, navodno, izborom za potpredsednika kluba u sukobu interesa. I treće, u postojećoj situaciji moje dalje angažovanje ne bi bilo ni uspešno, ni onako kakvo sam očekivao da će biti – saopštio je Marinković novinarima razloge ostavke na mesto potpredsednika Radničkog.

Marinković je odbornik Srpske napredne stranke u Skupštini grada Niša.

Kako nezvanično saznajemo skupština kluba bi trebalo da se održi u četvrtak, 8. decembra kada bi poznati privrednik, narodni poslanik SPS iz Surdulice, Novica Tončev trebalo da bude izglasan pa postavljen za predsednika kluba dok će, kako se nagađa, dosadašnji, Radan Ilić preći na funkciju potpresednika, ali to za sada ostaje na nivou glasina.

gradjanin.rs

2 Comments

  1. Ne znam jel mu ove 2 rečenice neko napisao ili se sam napreg’o? On pominje lični kredibilitet? jao, zemljo, otvori se! I on takav potpredsednik još Radničkog?! Ovo ima samo u zemljama Latinske Amerike, tipa Kolumbija, Meksiko i sl.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *