Marko Luis nakon dve godine ponovo u Nišu

Nakon dva rasprodata velika koncerta u Beogradu i brojnih zapaženih nastupa u zemlji i regionu, Marko Luis stiže u Niš. Autor i kompozitor balkanske džez i soul muzike, nakon dve godine održaće koncert u petak, 17. maja u 21 sat u dvorištu niškog Univerziteta.

Kroz ovo intergalaktičko putovanje kroz kosmos tonova, harmonija i dobrih vibracija, kako kažu organizatori, Marko će sa svojim bendom izvesti najveće hitove među kojima i Ćutaću, Ružica, Imao sam ružne sne, Sloboda, Shine on me, Cveće cafnalo i mnoge druge.

„Mnogo sam srećan što imam mogućnost da delim moju muziku, energiju i emocije sa publikom. Obećavam nezaboravno muzičko putovanje. Niš, dolazimo” – poručuje Luis.

Za svoju muziku kaže da je miks soul muzike i hip hop ritmova, kao i uticaja iz afro kulture, a takođe i ukrasa sa Balkana, Bugarske, Indije i Irana. Sve to on naziva žanrom Balkan soul.

Marko Luis je jedno od šestoro dece pevača Ljubiše Stojanovića Luisa. Markova majka je Duda iz istoimene pesme, koja se može naći u očevoj diskografiji. Od malena se bavi muzikom, već sa pet godina je svirao udaraljke i bubnjeve. Išao je u muzičku školu pri Minhenskom konzervatorijumu, a sa sestrom Majom Novaković bio je u bendu Marakuja.

Do sada je u Nišu imao dva veoma uspešna koncerta, u Domu Vojske 2019. godine a zatim i u dvorištu Banovine 2022. godine. Ulaznice se mogu kupiti u knjižarama Vulkan po promo ceni od 1.500 dinara, dok će redovna pretprodajna cena iznosti 1.800 dinara, a na dan koncerta 2.000 dinara.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *