Marko Tomić: Radnički će uvek biti moj klub

Dve godine u prvom timu, 50 utakmica u dresu Radničkog. Rečenica je koja opisuje Marka Tomića, novog fudbalera Čukaričkog, Tomić je pre “Reala sa Nišave” igrao kao pozajmljeni fudbaler Nišlija u Sinđeliću i Radniku.

Marko-Tomić1
Marko Tomić

Učinak Marka Tomića bio je nemerljiv, a on je ipak uspevao da uvek ostane skroman i da tim drži ispred individualnih potreba. Omiljen među trenerima, omiljen među navijačima, a najvažnije i među saigračima. Nakon prelaska u Čukarički Tomić je imao poruku za navijače Radničkog i sve Nišlije.

U periodu koji sam proveo u Radničkom sa svima sam ostao u sjajnim odnosima, od trenera, novinara, navijača i mojih saigrača. Dolaskom trenera Milana Rastavca smatram da sam dosta sazreo kao fudbaler, na taktičkom i drugim igračkim planovima. Takođe, ono što je još važnije, napredovao sam kao čovek – počeo je Tomke i potom dodao – Radničkom želim da u sledećoj sezoni iznedri nekog novog Marka Tomića, u ekipi je dosta talentovanih mladih igrača. Nadam se da će neko od njih iskočiti u prvi plan. Mojim Nišlijama želim puno uspeha u novoj sezoni, najmanje, neka bude uspešna kao i prethodna. Nastaviću sa velikom pažnjom da pratim dešavanja u Radničkom i uvek ću biti uz njega. Uvek će biti moj klub, klub u kome sam proveo dosta lepih trenutaka, tim uz koji sam odrastao, uz dosta emocija poručio je Marko Tomić eksluzivno za Građanin.rs.

S. Mirković/A. Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *