Merak nema cenu: Klinac (12) ukrao autobus, vozio po Nišu i nije napravio nijedan prekršaj!

Dečak (12) ukrao autobus i vozio ga po celom Nišu. Da merak nemq cenu pokazaom je ovaj klinac koji vozeći po mNišu nikoga nije povredio, a nije načionio ni materijalnu štetu – saopštio je internet portal Telegraf i drugi mediji!

Policija ga zaustavila tek nakon 6 kilometara, a njegova reakcija je za filmski scenario. Dečak je autobus vozio kroz bulevare i nafrekventnije ulice u Nišu, sve dok ga nije zaustavila saobraćajna policija. Mali Nišlija izazvao je juče pravu senzaciju jer je ukrao gradski autobus i vozio ga po čitavom gradu kao pravi profesionalac, sve dok ga nije zaustavila saobraćajna policija. Iako se kretao najprometnijim saobraćajnicama, mališan nije „zakačio“ ni pešake ni druga vozila, pa je ukradeni autobus bez ogrebotine vraćen vlasniku, saopštava ovaj portal.

Ovaj nestašluk, koji je mogao skupo da košta i vozača i druge učesnike u saobraćaju, proći će bez kazne jer su deca mlađa od 14 godina potpuno krivično neodgovorna.

Kako Telegraf.rs saznaje, nesvakidašnja krađa dogodila se u nedelju nešto posle 12 sati u Beogradskoj ulici, u blizini glavne autobuske stanice. Dečak se ušunjao u autobus požarevačkog prevoznika „Arriva“, upalio motor i krenuo u „promenadu“.

Šef niške poslovnike ovog prevozničkog preduzeća Srđan Cekić, priznaje da se šokirao kada je saznao ko im je ukrao autobus. Policajci su se šokirali kada su videli da iz autobusa izlazi dete. Mališan im je mirno prišao, policija ga je odvela roditeljima a autobus je vraćen vlasniku – kažu naši sagovornici iz istrage. S obzirom na to da kradljivac ima samo 12 godina, umesto krivične prijave, policija je samo uputila obaveštenje o događaju Višem javnom tužilaštvu., saopštava Telegraf.

gradjanin.rs

6 Comments

  1. Ovo nije ništa čudno jer je redovna pojava da vozač u toku vožnje stane,izađe iz autobusa,pređe na drugu stranu ulice i uđe u prodavnicu da kupi nešto.Desilo se juče,pa dođe i meni da odvezem autobus kad neko može da ostavi putnike i autobus na sred ulice!

  2. Na raskrsnici kneginje ljubice ocesao reno lagunu, prestrojio se levo prema centru, produzio pravo na pesackom prelazu kod vazdusne banje zakacio pesake bocnom stranom, a zatim automobil vlasnika navedene kafane!! I na kraju ga je drugim autobusom zaustavio vozac gradskog saobracaja!!?? kakva policija oni dosli po pozivu, gde ste vi u Nišu videli saobracajnu policiju??!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *