Mići Radoviću spaseno oko, ali će morati na operacije

Miodragu Mići Radoviću, predstavniku Košarkaškog saveza Srbije koga je pogodila baklja na utakmici Kupa Radivoja Koraća, oko je spaseno, ali će oporavak uz operacije biti dug. On je pogođen bakljom koja je došla iz pravca navijačke grupe KK „Partizana“ koji je te večeri u finalnoj utakmici izgubio od Crvene Zvezde.

Miodrag Radović (sa sedom kosom i bradom) neposredno pre nego što ga je pogodila baklja (foto: Ranko Ivković)

Radović je posle pet dana pušten kući sa Očne klinike u Nišu, ali će morati verovatno na jednu ili više operacija da bi ponovo bilo sve u redu.

Povređeno mi je očno sočivo što nije veliki problem u odnosu na to da su mi pokidani očni mišići. Narodski rečeno, sada mi „igra“ slika na tom oku i to je izuzetno neprijatan osećaj. Za dve nedelje bi trebalo da idem na prvu operaciju, a onda bi trebalo da se proceni stanje i vidi šta dalje. Ne znam, toliko me je sve to pogodilo… – kaže Radović za „Građanin“.

Radovića smo upitali i za komentar oko unošenja baklji na mečeve, na šta je on odgovorio jasno da se ne slaže s tim, ali da je kod lekara i da će o tome drugi put dati komentar.

M.S.

5 Comments

 1. Želim Mići što brži oporavak od povrede, a istovremeno bih da pitam da li se zna koja budala je bacila baklju i da li će biti prekršajna ili krivična prijava protiv počinioca ?

 2. Žao mi je Miće … kao i svih nas !
  Kaže se : „moraće na operaciju“ a ne na operacije /Radosh Bajić – „Čarapani“/!
  Mada , ne znam savremeni BGD srpski jezik ali to je
  normalno?

  1. Gos’n Cvetko,možda se unapred zna ,zbog prirode povrede,da jedna operacija neće rešiti problem,nego bar dve (ne daj Bože više),pa je samim tim i opravdano napisati „…na operacije…“,ali samo u slučaju da je predviđen neki vremenski razmak između prve i naredne…mislim,sa otpustom kući,pa , kroz neko vreme, ponovnim odlaskom u operacionu salu…

  2. @Zoki :
   Pravo da Vam kazem ,
   gos-n Zoki , ponadao sam se da ce biti potrebna samo jedna operacija !
   Ali …
   Zelim brz oporavak Mici i nadam se da ce biti sve kako treba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *