Mihajlovićeva sve obećala – gradnju tornja, Novog Niša i formiranje Vlade Srbije (foto)

Potpresednica Vlade Srbije, Zorana Mihajlović obišla je danas renoviranu zgradu Aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu gde je novinarima i javnosti dala nekoliko obećanja i očekivanja.

foto: gradjanin/M.S.

Očekujem da ćemo naredne nedelje imati Vladu u parlamentu, i očekujem da ćemo imati i više od potrebne većine, saopštila je Mihajlovićeva.

Renovirana fasada aerodromske zgrade

Pre toga gradonačelnik Niša, Darko Bulatović i predstavnici aerodroma su proveli potpresednicu kroz terminalni deo gde su nabavljeni novi bezbednosni aparati.

Vlada Srbije je izdvaja četiri miliona dinara za gradnju tornja na niškom aerodromu koji bi trebalo posle pribavljanja tehničke dokumentacije da se izgradi do 2020. godine. Još dva miliona dinara biće izdvojeno za potrebe terminala – rekla je Mihalovićeva.

Ona je na konstataciju novinarke „da je od otvaranja izgradnje Novog Niša, na prostoru kasarne „Bubanjski heroji“ prošlo izvesno vreme, a da se tamo ništa ne gradi, rekla „da to baš nije tačno“!?

Prema dokumentaciji koju su mi podneli, na tom prostoru bi prvi objekti trebali da se izgrade novembra ove godine – rekla je potpresednica Vlade.

Potpresednica sa Bulatovićem(desno) i direktorom aerodroma Đurđanovićem

Na dočeku su bili svi predsednici niških opština, pojedini članovi Srpske napredne stranke i novinarske ekipe.

M.S.

2 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *