Milić u Niškoj Banji: Ovde dominiraju ruinirani hoteli, potrebno je vratiti je na turističku mapu

Umesto da Niška banja kao turistička atrakcija Niša, bude velika razvojna šansa Niša, posebno u tom turističkom delu, iz Grupe građana „Dr Dragan Milić“ kažu da je ona sada samo jedno mesto gde dominiraju ruinirani hoteli, a sve to kao posledica dugogodišnjeg zanemarivanja od strane gradske vlasti.

Nosilac liste Dragan Milić istakao je da izgradnja Niške Banje sa svim sadržajima modernih turističkih destinacija mora da bude prioritet, a na ove probleme ukazali su stanovnici te niške opštine.

„Potrebno je da se Niška Banja vrati na turističku mapu Srbije, Balkana i Evrope, a mi ćemo se potruditi da to i učinimo“ – rekao je Milić.

Takođe se susreo i sa meštanima Donjeg Matejevca, koji su se požalili da imaju problem sa kanalizacijom i seoskim putevima i da su nezadovoljni organizacijom rada seoske ambulante.

„Niš nije siromašan ali neko ima druge prioritete, a to nisu potrebe građana. Pričati o vodi, struji i kanalizaciji u 21. veku je za nas neprihvatljivo jer su to osnovne potrebe koje se moraju prvo rešavati da bi se krenulo u razvoj“ – zaključio je Milić.

Udruženju „Dr Dragan Milić“ koje će učestovati na lokalnim izborima u Nišu 2. juna, pridružila su se tri boračka udruženja i to članovi Udruženja boraca „Besmrtni puk“, „Sabor Niš“ i „Udruženja za zaštitu prava boraca“, a podršku ovoj listi dao je i niški pisac Dejan Stojiljković.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *