Miloš Radivojević pojačao Radnički

Radnički je dobio još jedno pojačanje, na dan utakmice sa Radom četi Milana Rastavca priključio se i 26-godišnji Miloš Radivojević. Rođeni Beograđanin je svoju karijeru počeo je u beogradskom Sinđeliću, čiji je dres nosio u dva navrata, nastupao je još i za BSK Borču, Inđiju i Voždovac.

radivojević1
Miloš Radivojević

Drago mi je što karijeru nastavljam u Radničkom. Veliko mi je zadovoljstvo da nastavim svoju karijeru u timu Milana Rastavca. Uslovi su odlični, a navijači uvek pružaju veliku podršku timu. Visoke ambicije koje klub gaji su još jedan od razloga što sam odlučio da ovde nastavim karijeru , kaže on.

Radivojević ipak ne dolazi u nepoznato, jer u Radničkom ima svog nekadašnjeg saigrača iz Inđije Nikolu Stankovića, koji će mu biti glavni konkurent za mesto u timu.

Dobro poznajem Nikolu, igrali smo zajedno u ekipi Inđije. Radi se o sjajnom momku i biće mi pravi izazov da se sa njim borim za minute na terenu, poručuje nekadašnji igrač Zmajeva.

Jedini gol u dosadašnjem toku karijere Radivojević je postigao prošle sezone i to baš u 20. kolu, ekipi Radničkog. Nada se prilici za iskupljenje.

Nadam se da mi navijači neće zameriti taj gol. Očekujem da dobijem priliku za iskupljenje i golovima im nadoknadim, kaže novajlija u dresu Radničkog.

Miloš Radivojević je jedanaesto pojačanje Radničkog u ovom prelaznom roku, a sa Nišlijama je potpisao ugovor na dve godine.

Aleksandar Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *