Mladić se toliko obeznanio od alkohola da je intervenisala Hitna pomoć

Jedan omladinac toliko je konzumirao alkohol sinoć kod amfiteatra na keju kod spomenika Šabanu Bajramoviću, da se onesvestio od pijanstva pa je morala da interveniše Hitna medicinska pomoć. Nešto kasnije, posle ponoći, u blizini ovog spomenika se zbila i tuča mladića, ali za to nismo dobili potvrdu nadležnih.

Šaban-Barjamović
Amfiteatar kod spomenika Šabanu Bajramoviću

Jeste, intervenisali smo zbog prekomerne doze alkohola kod jedne osobe. To se dogodilo nešto posle 19 časova, rečeno nam je u Hitnoj medicinskoj pomoći.

Okupljanje mladih kod Šabanovog spomenika je u početku celom Nišu bilo simpatično jer nosi simboliku na ovog velikana muzike, ali incidenti koji se poslednjih dana i prošlog leta događaju ozbiljan su alarm policijskim, socijalnim i drugim službama. Posebna priča je da kada u zoru mladići i devojke napuste ovo mesto ostave preko vikenda, po rečima đubrara, oko tone đubreta na keju, a sigurno još toliko odnese Nišava.

M.S.

1 Comment

  1. A smeće posle terevenki ujutru sve do Nišave a verovatno vetar oduva i u reku dok ne stignu komunalci. Ružno a gostiju sve više u gradu….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *