Mladić uboden u grudi posle prepirke i tuče

U kafani „Stara avlija“ u Dušanovoj ulici 160 u Nišu, sinoć oko 21 sat, posle svađe jedan muškarac(27) je povređen oštrim predmetom koji bi mogao biti šiljak ili neka vrsta sečiva.

policija

Prema rečima prisutnih povređeni i napadač sedeli su za različitim stolovima kada je iznenada počela prepirka, a potom i sukob. Napadač je oštrim premetom uboo mladića pre nego što su ostali gosti uspeli da ih razdvoje.Povređenog je Hitna pomoć brzo prebacila u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu.

Povrede pacijenta nisu ozbiljne po zdravlje. Reč je o površinskim ranama u grudnom košu ali ni jedan vitalni organ nije povredjen.On je stabilan i van životne opansosti – rekao je prof.dr. Goran Stanojević,pomoćnik direktora Kliničlkog centra Niš.

Brzom intervencijom niška policija je identifikovala napdača i na licu mesta započela uvidjaj radi utvrdjivanja okolnosti i detalja pod kojim se dogodila krvava tuča.

gradjanin.rs

1 Comment

  1. Retko koji vikend da prodje,a da se ne desi neka tuca u toj ili kafani malo nize od nje.Piju cele noci,tuku se,vade nozeve.Pozoves policiju,da neko ne nastrada.Pozitivno je sto stizu brzo,ali eto nekada je noz brzi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *