Momak (17) iz dobrostojeće niške porodice upucan ili je pokušao samoubistvo?

POSLEDNJA VEST(20:13 sati): Prve istražne radnje su trajale do 20 sati. „Građanin“ je dobio potvrdu iz Višeg javnog tužilaštva da nema sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale da je reč o nasilju. Dalja istraga će pokazati da li je momak pokušao da izvrši samoubistvo ili je hitac iz pištolja opalio iz nekog drugog razloga (neiskusno rukovanje revolverom, slučajno aktiviran oroz…) Za sada nema potvrde iz Kliničkog centra o njegovom trenutnom zdravstvenom stanju.

Sedamnaestogodišnjak Đ.Z. iz Niša prevezen je danas oko 16,15 kolima Hitne pomoći do Kliničkog centra jer je imao prostrelnu ranu u delu glave. On je živ i lekari se bore za njegov život, a Hitna pomoć ga je prevezla iz porodične kuće u Kubanskoj ulici (naselje Durlan). Na licu mesta se nalazi policija.

Policija u Kubanskoj ulici foto: gradjanin.rs

Mi smo intervenisali nad mlađom muškom osobom 2000. godište. Porodica je tog trenutka bila u kući i nismo zatekli nikakav leš – rekli su nam u Hitnoj pomoći.

Niška policija potvrdila je da je danas oko 16,15 časova dobila dojavu od Hitne pomoći da su iz Kubanske ulice preuzeli teško povređenog maloletnika i da je u toku uviđaj.

Hitna je prevezla ranjenog dečaka na Neurohiruršku kliniku u Nišu gde se lekari bore za njegov život.

Oko 16,00 časova pronašao ga je rođak u lokvi krvi u sobi i odmah pozvao Hitnu pomoć. Kraj dečaka je pronađen pištolj i u toku je provera da li je reč o pokušaju smaoubistva ili zločinu, kaže izvor blizak istrazi.

Prema kazivanju komšija dećak je iz dobrostojeće porodice kome su roditelji doktori. Imaju još jedno mlađe dete.

Od njih saznajemo da su roditelji činili da bude dobar čovek i đak što i jeste. Nije imao nikakvog povoda da digne ruku na sebe iako se u prvom trenutku sunja da je reč o pokušaju samoubistva.

Iz niške policije demantuju vesti koje su se pojavile u beogradskim medijima da su u pitanju dva leša.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *