Morava (Ž) demolirala Bukovik u Ražnju

U vanrednom 26. kolu fudbalske lige Zona “Centar“ koje je odigrano u sredu, postignuti su uglavnom, očekivani rezultati. Sindjelić iz Niša je zabeležio 25. pobedu u prvenstvu, savladavši Deliski vis na svom terenu sa 6:1.

Ekipa Svrljiga doživela je pravi brodolom, jer je u Belotincu izgubila sa 4:0. No, bez obzira na ubedljiv poraz, Svrljižani su ostali na četvrtom mestu sa 39 bodova. U narednom kolu, sastaju se na svom terenu sa ekipom Orljane.

U Ražnju je odigran derbi izmedju drugoplasiranog Bukovika i Morave iz Žitkovca. Bila je to čvrsta i borbena utakmica u kojoj je Morava dominirala. U 31. minutu na ekstra pas Lazarevića, Mihajlo Cvetković majstorski je prevario protivnike, a zatim izlazi sam ispred golmana i precizno šutira. Bilo je to 0:1. U drugom delu apsolutna dominacija Morave i gol kapitena Slobodana Jankovića za 0:2. U nastavku meča, Velinov postiže još dva pogodka, što je bio konačnan rezultat 0:4.

Morava je na drugom mestu sa 48 bodova, dok je Bukovik ostao na trećem mestu sa 41 bodom.

Napredak iz Aleksinca doživeo je treći, uzastopni poraz. Ovog puta je izgubio na svom terenu od Malošišta sa 2:3 i pao je na 10. mesto.

U narednom kolu igra se derbi aleksinačke opštine, jer će se u Žitkovcu sastati Morava i Napredak iz Aleksinca. Derbi će posebno biti zanimljiv, nakon prekida utakmice u jesenjem delu prvenstva i poznatih događaja na terenu, pa za ovu utakmicu vlada veliko interesovanje.

aleksinacbiz.com, D. Stevanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *