Na mestu legendarnog „Tramvaja“ počela izgradnja kružnog toka

Na mestu legendarnog kafića „Tramvaj“ počela je izgradnja kružnog toka koji će značajno rasteretiti saobraćaj u ovom delu grada u Dušanovoj ulici.

Legendarni Tramvaj

Zbog izgradnje kružnog toka na raskrsnici ulica Cara Dušana, Nikole Pašića i Mije Petrovića doći će do izmena režima saobraćaja do 31.marta.

foto: ni.rs

Nakon završetka dela ulice Cara Dušana do raskrnice sa ulicom Vojvode Mišića, otpočeli su i radovi na izgradnji kružnog toka. Vrednost radova je 23 miliona dinara, a njihov završetak očekuje se za 35 dana, ukoliko ih ne uspore neregistrovane instalacije. Izvođač je Preduzeće za puteve Trejs iz Niša.

Prema rečima gradonačelnika Niša Darka Bulatovića koji je obišao radove.

Kružni tok će biti završen u najkraćem mogućem roku, kako ne bi dolazilo do velikih gužvi i nezadovoljstva građana – prokomentarisao je on.

Saobraćaj će biti potpuno obustavljen u ulici Cara Dušana, od ulice Koste Stamenkovića do Prvomajske, zatim u ulici Mije Petrovića, od kružnog toka kod Učitelj Tasine škole i u ulici Nikole Pašića, od kružnog toka na raskrsnici sa Sinđelićevim trgom.

gradjanin.rs

1 Comment

  1. Samo u Nišu mogu da se onako obeleže radovi u nekoj ulici.Dodješ skoro do radova i onda shvatiš da je ulica zatvorena…A znaci vidljivi samo tako…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *