Naisa spremna za novu sezonu

Ekipa  Naise iz dana u dan napreduje. Provera protiv ekipe Mladosti iz Nove Pazove pokazala je da je tim iz Niša sve uigraniji, kao i da je fizička sprema na zavidnom nivou.

Dobili smo ekipu Mladosti sa 2 gola razlike, ali smo imali i 6 golova prednosti. Mene lično više raduje odnos prema igri i evidentan napredak, nego sam rezultat utakmice. Jako sam zadovoljan kako rastemo kao tim“, ističe Đorđe Teodorović, šef Stručnog štaba Naise.

Igra još uvek nije na željenom nivou, ali napredak ohrabruje. Na utakmici protiv ekipe Mladosti naročito se istakla Sanja Stamenković i to igrom u oba pravca, a mlađana Jana Milošević potvrđuje da sazreva. Ona se naročito istakla  u odbrambenim zadacima.

Po rečima trenera Teodorovića može da raduje i odličan nastup sva tri golmana. Po 20 minuta na terenu su provele Katarina Kosanović, Katarina Ivanović i Anastasija Nedeljković i svaka je dala doprinos novoj pobedi u pripremnom meču.

Naisa će i preostali deo vremena do početka prvenstva raditi u Nišu. „Generalku“ pred početak šampionata, Naisa će  imati u petak, 2.septembra od 16,00 sati u hali „Čair“, a protivnik je Radnički iz Kragujevca.

Prvenstvo počinje 10.septembra.

ŽRK Naisa

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *