Najava radova za sredu i kvarovi na vodovodnoj mreži

Radovi i kvarovi koji danas (Sreda, 08.03.2023.) mogu dovesti do problema u snabdevanju i kvalitetu vode na teritoriji Grada Niša:

KVAR NA MREŽI U ULICI NADEŽDE PETROVIĆ  

Oštećena je vodovodna cev usled radova trećeg lica u naselju Donja Vrežina, u ulici Nadežde Petrović, gde je obustavljeno snabdevanje vodom. Zbog popravke vodovodne mreže ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Nadežde Petrović.

POPRAVKA KVARA U SELU DONJE MEĐUROVO  

Voda na asfaltu, potreban je iskop u selu Donje Međurovo, u Moravskoj ulici. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Moravskoj ulici.

INTERVENCIJA U ULICI HUSINJSKIH RUDARA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Husinjskih rudara, kod broja 20. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Husinjskih rudara.

POPRAVKA VEZE U ULICI JOVANA RISTIĆA

Potrebno je osposobljavanje servisnog ventila u ulici Jovana Ristića. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jovana Ristića, na prostoru od ugla sa Topličinom do raskrsnice sa Vardarskom ulicom.

KVAR NA MREŽI U ULICI DIMITRIJA GOLEMOVIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Dimitrija Golemovića. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dimitrija Golemovića.

Izvor JKP „Naisus“ Niš

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *