Napao fizički taksistu pa mu oteo vozilo!?

M.S.(28) uhapšen je jer je 19. jula u večernjim časovima oko 10,30 sati naterao taksistu „Bros“ taksija da ga odveze u selo Zaplanjska Toponica (opština Gadžin Han),a onda, nakon verbalne svađe napao je taksistu fizički i oteo mu vozilo.

  • Policija je imala prijavu i brzo je reagovano tako da je vozilo nađeno i vraćeno firmi, a obavešteno je nadležno tužilaštvo.

U Višem javnom tuzilaštvu u Niuu je danas nakon saslusanja, doneta naredba o sprovođenju istrage protiv okrivljenog M.S. iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

  • Po predlogu, njemu je Visi sudu u Nisu odredio pritvor do 30 dana radi sprečavanja da tokom postupka utiče na svedoke, kao i zbog visine zaprecene kazne za krivicno delo koje mu se stavlja na teret, pri čemu je usled njegovog izvršenja došlo do uznemirenja javnosti – rekao je Borislav Radonjić, portparol tužilaštva.

Šta je mislio M.S. kada je ukrao vozilo na ovaj način i da li je bio pod uticajem alkohola ili nekih opijata za sada nije poznato.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *