Nastavljaju se radovi u ulici Pariske Komune

Radovi i kvarovi koji danas (ponedeljak, 20.03.2023.) mogu dovesti do problema u snabdevanju i kvalitetu vode na teritoriji Grada Niša:

RADOVI NA MREŽI U ULICI PARISKE KOMUNE

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na popravci vodovodne mreže AC 500 u ulici Pariske komune, kod broja 21. Pojačana ekipa JKP “Naissus“ je brzom intervencijom izvršila prevezivanje mreže tako da je u kratkom roku vraćeno vodosnabdevanje za korisnike na prostoru Nišavskog keja, od ušća Gabrovačke reke u Nišavu do tržnog centra“Lidl“. Od jutarnjih sati se nastavljaju radovi na konačnom saniranju oštećenog cevovoda, postoji prekid u dve stambene jedinice, sa brojevima 29 i 31. Jedna ekipa vodovoda intenzivno radi kako bi što pre i ovi korisnici dobili uredno snabdevanje vodom.

KVAR NA MREŽI U ULICI VASILIJA VUKOTIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Vasilija Vukotića, kod broja 5. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Vasilija Vukotića.

INTERVENCIJE U NASELJU GORNJA VREŽINA

Voda curi na putu i zupčastoj spojnici u naselju Gornja Vrežina. Zbog osposobljavanja priključnih veza na dve adrese, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru naselja Gornja Vrežina.

KVAR NA VEZI U SELU ČOKOT

Voda na površini, potreban je iskop u selu Čokot, u Mramorskoj ulici, kod broja 25. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Mramorskoj ulici.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA 

Voda puni šahte, potrebne su intervencije na osposobljavanju prvih ventila u ulicama: Dimitrija Tucovića 114, Kozaračkoj 25, Ratka Sofijanića 3, Trebinjskoj 109, Narodnih heroja 99, Mokranjčevoj 94 i još nekim. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *