Natpisi na majcama uvredile niškog odbornika Jovanovića

Branislav Jovanović, odbornik koalicije Niš moj grad komentarisao je majce na kojima su ispisane uvredljive poruke. Na njima piše „Da se Niš nikada ne oklizne na bananu“ i „Nije banana za svakog majmuna“. Jovanović je slučaj prijavio policiji. Zanimljivo je da iako opozicionar u niškoj skupštini, on ne optužuje vlast već kako kaže „lažnu opoziciju“.

Iako se iza slika vidi natpis jedne stranke, policija bi nakon istrage trebala da utvrdi da nije reč o veštoj političkoj prevari.

Lažna opozicija iz stranke bivšeg Vučićevog ministra štampa majice da se navodno narod „okliznuo na bananu“ tvrdeći da nikad nisu bili deo vlasti. To rade oni isti ljudi koji su posekli breze u parku u dvorištu osnovne škole „Sveti Sava“ i izgradili sedam teniskih terena i balon sala u ličnom interesu, pa su godinama prihodovali od toga, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša.

Jovanović kaže da su se sami „okliznuli na bananu.

Biraće me opet jer znaju ko je gradio i radio u ovom gradu i ima rezultate. O napadima koje trpim preko društvenih mreža i o pretnjama na ulici od strane lažne opozicije već sam obavestio nišku policiju i nadam se da će profesionalno uraditi svoj posao“, zaključuje Jovanović.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *