Naučno-tehnološki park Niš okupio zajednicu i podržao kreativne ideje za razvoj grada

Naučno-tehnološki park Niš (NTP) nedavno je organizovao svoje godišnje okupljanje, okupivši članove zajednice kako bi sumirali postignute rezultate i ostvarene ciljeve. Fokus razgovora bio je na budućim planovima i inicijativama koje će oblikovati dalji razvoj parka. Ovaj događaj je već postao tradicionalan, s obzirom da se drugu godinu zaredom organizuje u partnerstvu sa Lokalnom fondacijom Niš (LFN), koja podržava kreativne ideje za razvoj grada.

Na ovogodišnjoj licitaciji podrške kreativnim idejama za razvoj grada, koja je deo događaja, našlo se 13 predmeta. NTP je obezbedio iznos od 310.000 dinara koji će biti usmeren ka realizaciji kreativnih ideja građana Niša putem narednih konkursa LFN. Među predmetima koji su bili na licitaciji bila je i majica sa potpisom Željka Obradovića, trenera KK Partizan, za koju je izlicitiran iznos od čak 60.000 dinara.

Na licitaciji je bilo ukupno 13 predmeta, a članovi NTP-a su se nadmetali i donirali ukupno 310.000 dinara, što će biti značajna podrška budućim akcijama koje će LFN realizovati.

Tim Lokalne fondacije Niš (LFN) želi da se zahvali svima koji su pomogli u prikupljanju predmeta za licitaciju, uključujući prijatelje LFN, organizaciju Kup Radivoj Korać u Nišu (Dušanu Projoviću, Vedrani Tomić, Lazaru Milutinoviću), pisca Dejana Stojiljkovića, Jelenu Dimitrijević, Mirjana Volfa i Ivana Tošića.

Podsećanja radi, prošlogodišnjom licitacijom u NTP Niš prikupljena su sredstva koja su podržala šest ideja grupa građana i neformalnih udruženja koji sada aktivno rade na svojim projektima. Ovo okupljanje pružilo je kompanijama članovima NTP Niš priliku da čuju ove već podržane ideje i vide njihov napredak.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *