„Ne damo“ neće u istu kolonu sa političarima

Inicijativa „Ne damo niski aerodrom“ neće učestvovati u organizaciji protesta koji najavljuje opozicija u Nišu, saopštila je Inicijativa „ne damo niški aerodrom“.

U medijima se pojavilo obaveštenje da opozicija najavljuje „Zajedničkim, masovnim protestom protiv otimačine aerodroma“ u vreme održavanja sednice Skupštine Grada.Uz uvažavanje prava opozicije da održi svoj protest, naša inicijativa ne želi da se naporan rad stotine volontera i građana i javnosti u Srbiji na otkrivanju istine oko aerodroma iskoristi za dobijanje političkih poena bilo koje stranke, objavili su aktivisti „Ne damo“.

U svom proglasu oni su naveli da Inicijativa ima veliku obavezu da ne izneveri jedan od najznačajnijih rezultata dosadašnjih protesta – ujedinjenje Nišlija bez obzira na političko opredeljenje ili pak opredeljenje da ne budu simptizeri niti jedne stranke.

Uz slogan „Građanski protest – Veći od vlasti, veći od opozicije“ inicijativa poručuje da će građane obaveštavati o daljim koracima.

M.S.

2 Comments

  1. Politicke partije se trebaju prikloniti inicijativi. Pozivanje da se vecina (Inicijativa) prikloni manjini (politicke partije) je jeftina politicka manipulacija. Opozicija u Nisu tek treba ponovo da zasluzi poverenje gradjana pa da nekoga poziva bilo gde. To vazi i za moju stranku.

  2. E SNS kuka za takvima, koji zbog svoje sujete hoce da anuliraju prednost svih onih koji su protiv SNS bez obzira da li su politicari ili NVO… U ocuvanju aerodroma ne treba deliti ljude koji su protiv oduzimanja aerodroma, valjda je cilj da se on sacuva a ne da se pokazuje „ko ima jace misice“ … Koliko se secam taj Boskovic je do juce bio politicar?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *