Nema nam spasa: Brat uboo sestru u stomak

Devojka stara 26 godina ranjena je sinoć oštrim predmetom u trbuh, a za napad na nju osumnjičen je njen dvadesetogodišnji brat! Kako saznajemo, porodična drama odigrala se oko 21.20 časova u Kumanovskoj ulici u Nišu.

Ekipa Hitne medicinske pomoći ranjenu devojku prevezela je u Klinički centar u Nišu, gde će biti operisana. Detalje povređivanja devojke nisu saopštili u niškoj policiji, ali se to sutra očekuje.

Poslednja vest: Devojka je operisana u Kliničkom centru u Nišu i nalazi se van životne opasnosti.

M.Đ.

2 Comments

  1. „Nema nam spasa“ !!! Zasto takav dramatican i pesimisticki naslov? Nije valjda da su se Nislije poceli masovno da bodu nozevima pa nam ‘nema spasa’! Takvi izolovani incidenti/zlocini se mogu dogoditi svuda u svetu – nisu samo Srbi ili Nis ‘specijalni’! Jos uvek se i ne zna tacno sta se dogodilo i da li mladic mozda ima mentalnu bolest. Ali ne – kod nas sve mora dramaticno, i uz obavezno kukanje! Ajde malo budite optimisti i recite ‘dobro, desilo se – ali ima svakojakih ljudi na ovom svetu’. Recite nekad ‘bice i moze bolje’ umesto kukanja i drame oko svega!!!

    1. Miko, naslov odgovara. Kad je to bilo da brat rani sestru nozem? Nasilje, a narocito porodicno nasilje je u porastu, i nikad nije imalo ovakve razmere i ovakvu tendenciju rasta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *