Neshvatljivo: Igrači Vojvodine lomili šta stigli u svlačionici na „Čairu“ (FOTO)

Igrači Vojvodine su na poluvremenu sinoćnjeg meča sa Radničkim, koji su izgubili sa 1:0 ušli su svlačionice na stadionu „Čair“ u Nišu i lomili šta su stigli. Najgore su prošla ulazna i pregradna vrata, kao i tuš kabine. Kako je to izgledalo, čitaoci mogu da vide i na fotografijama. Ovo se nikada na „Čairu“ nije dogodilo, ili bolje rečeno, ne u bližoj istoriji. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa jednim tehničkim licem iz Vojvodine, ali nam nije uspelo.

vojvodina
Igrači Vojvodine prigovaraju sudiji

Radnički je pobedio Vojvodinu na Čairu sa 1:0. Kao i često, suđenje je bilo u centru pažnje. Nenad Lalatovic je nakon meča ironično dao sam sebi minut ćutanja, a na konferenciji je rekao da nosi crninu zbog srpskog fudbala.

Lale su u završnici prvog poluvremena ostali bez Novice Maksimovića. Vezista Vojvodine je isključen zbog drugog žutog kartona u 44. minutu.

Po informacijama koje dolaze iz Radničkog, žrtva nezadovoljstva sudenjem u poluvremenu bila su vrata u svlačionici. Kako nam je u Radničkom rečeno, što je i dokumentovano fotografijama, u pauzi izmedu dva poluvremena, svoje nezadovovoljstvo sudenjem, gosti su iskalili na vratima koja vode od gostujuce svlačionice do ambulante, a takode i na vratima koja odvajaju svlačionice i tuš kabine.

Da li su gosti imali razloga za nezadovoljstvo, baviće se stručnjaci u narednim danima. Ko gubi ima prava da se ljuti, ali je pravo pitanje da li je uništavanje tude imovine u siromašnom srpskom fudbalu pravi način za ukazivanje na nepravdu.

M.S.

foto: gradjanin.rs

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *