Nestala devojčica Monika (12) iz Niša

Monika Karimanović (12) iz naselja Suvi do u Nišu nestala je juče 20. decembra na putu od kuće do Osnovne škole „Dr Zoran Đinjđić“. Njena majka Aleksandra i stric Aleksandar Osmanović zamolili su sve koji nešto znaju o ovoj devojčici da jave policiji.

Majka Aleksandra Karimanović i stric Aleksandar Osmanović

U kući Karimanovića okupili su se danas prijatelji i rođaci, idu bukvalno od kuće do kuće i pored policije pretražuju teren. Majka Aleksandra sva u suzama dočekuje zainteresovane ljude koji žele da pronađu malu Moniku. Monikin otac je na privremenomn radu u inostranstvu i ljudi ispred kuće kažu „da mu nisu u koži jer se nalazi daleko i ne može ništa da učini.

Molim biga još ovih nekoliko sati da je nađu, samo mrak da ne padne. Ona je bila u crnoj jakni i crnim farmericama sa roze rancem i roze patikama. Pretražili smo od juče sve njene drugarice, prijatelje, nije došla u školu. Posle 13,20 sati sam je čekala, mislila da možda ima još neki čas. Sumnjam da je neko pratio i oteo, jadno moje dete – izustila je majka jedva jer je pod sedativima.

Aleksandar Osmanović, Monikin stric je zamolio kako istražne organe tako i Fondaciju „Tijana Jurić“ da se uključe u slučaj nestale devojčice duge crne kose i krupnih crnih očiju.

Ona je mnogo dobro dete i javlja se bilo gde da ide, zato isključujemo mogućnost da je negde otišla samoinicijativno. I u grad kada treba da ide ona se javi – kaže stric Aleksandar.

Poznato je da su za nestanak osoba ključni 96 sati tako da u Suvom dolu i u Nišu svi mole boga da se devojčica, visoka oko 170 santimetara, do tog roka pronađe.

Policiji je prijavljen sluičaj nestanka deteta.

Pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Nišu prijavljen je nestanak dvanaestogodišnje devojčice iz okoline ovog grada, koja je na sebi imala belu bluzu, crnu jaknu i crne pantalone, siv šal i roze patike. Devojčica je visine oko 170 centimetara, crne kose i tamnih očiju. Policija intenzivno traga za devojčicom sa fotografije i poziva sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj da se jave na broj telefona 018/ 522-982, saopštila je policija.

foto video M.S.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *