Nestali Srđan Dunjić nađen obešen, ali postoje neverice da se odlučio na taj čin?

Leš Nišlije Srđana Dunjića (47) pronađen je danas u isturenom magacinskom prostoru firme u Donjem Komrenu gde je radio. Njega je obešenog, pronašao vlasnik firme oko 13:30 sati.

foto: facebook

Možemo da potvrdimo da je beživotno telo muške osobe danas pronađeno. Nestanak ove osobe je prijavljen 11. maja. Mesto gde je pronađen obešen je obezbeđeno. Telo je prebačeno na sudsku medicinu radi obdukcije, a po nalogu Višeg tužilaštva- rekli su nam danas u policiji.

U Nišu se oko nestanka i smrti ovog Nišlije prepričavaju razne priče, a pogotovu ta da je obožavao svoju dvoipogodišnju ćerkicu i da je teško poverovati da bi se odlučio na takav čin. Dunjić je bio porodičan čovek i ništa nije ranije ukazivalo da bi se odlučio na samoubistvo.

Beogradski mediji prenose da je on poslednji put viđen posle automobilskog udesa na putu između Niša i Aleksinca. Tu je probio bankinu i sleteo s puta i izašao nepovređen. To je bilo pre devet dana, od kada je njegovba porodica slala apele za pomoć.

Nezvanično u istrazi saznajemo da magacin u kome je nađen mrtav nije u sklopu firme. To je udaljen objekat od preduzeća, a u koji se periodično smešta roba tako da za vreme prethodnih dana tamo niko nije dolazio.

Obdukcija će sigurno više detalja dati o smrti ovog Nišlije.

M.S.

1 Comment

  1. Zbog cega se nigde ne pominje ime firme i ime kontraverznog vlasnika istoimene firme. Vlasnik se zove petar grubar a ime firme GLOBAL INZENJERING NEKRETNINE ABC. toliko od mene. A pravda stize kad tad SAMO STO TOG NEKI NISU SVESNI. ZASTO SE DRZAVA NE ZAPITA ODAKLE VLASNIKU TOLIKA IMOVINA I TOLIKI VOZNI PARK.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *