Ničim izazvan i Orthodox Celts nastupaju na ovogodišnjoj „Nisomniji“

Muzički festival „Nisomnia 2024“, manifestacija sastavljena od heterogenih kulturnih događaja u organizaciji Niškog kulturnog centra, a pod pokroviteljstvom grada Niša, održaće se 14. i 15. juna u dvorištu Banovine. Program obe večeri festivala počinje od 20:30 sati.

Svake godine ovaj festival ima na programu odabrane rok sastave i bendove roku srodnih žanrova koji su na neki način ostavili trag na muzičkoj sceni, od onih koji traju već decenijama do drugih koji su stekli popularnost poslednjih godina.

„Bendovi koji će nastupiti na ovogodišnjem festivalu biće: Ničim izazvan, Orthodox Celts, Plastic Sunday, Bitange, Lur, Rockoshop, Koj Koi, Lutke na koncu (Kud idijoti tribute), Bestbeat (The Beatles tribute)“ – navode iz NKC-a

Ulaznice za festival mogu se kupiti u knjižari NKC-a (Bulevar dr Zorana Đinđića 37) i knjižari Indigo (Obrenovićeva 39), po ceni od 1200 dinara za jedno veče festivalskog programa.

Muzički festival „Nisomnija“ zamišljen je kao manifestacija sastavljena od heterogenih kulturnih događaja. Manifestacija pored obaveznog muzičkog programa, zasnovanog na poznatim i afirmisanim ali i manje poznatim izvođačima rok i drugih vrsta popularne muzike, sadrži još niz drugih programskih sadržaja: izložbe, performanse, promocije, književne večeri, filmske i video projekcije.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *