„Niš moj grad“ i Novi DSS potpisali deklaraciju o saradnji

Kao uvod u zajednički nastup na predstojećim lokalnim izborima, koalicija „Niš, moj grad” i Nova demokratska stranka Srbije potpisali su deklaraciju o saradnji. U zajedničkoj saradnji, kako kažu, vide novu nadu za grad Niš.

Cilj saradnje je kako navode, da stvore osnov za poštenu, čestitu, odgovornu i savesnu vlast koja će biti transparentna.

„Ova deklaracija, koju ćete imati priliku svi da vidite i koja će biti dostupna javnosti, biće naša sublimacija svih nekih stvari koje su zapravo neophodne kako bi grad Niš bio grad nade i grad koji može da se razvija.“ – kaže Miodrag Stanković iz Koalicije Niš, moj grad.

Potpredsednica Novog DSS-a Slađana Miletić dodaje da žele da čuje sve probleme sugrađana i da će se potruditi da ih sve iznesu na neki viši nivo.

„Da bismo rešili naše probleme potrebna nam je pomoć baš naših građana. Zato molim sve nađe građane da se ujedinimo i da zajednički rešimo naše probleme.“ – ističe Miletić.

Prilikom potpisivanja deklaracije upućen je poziv za saradnju svim opozicionim političkim organizacijama, kao i udruženjima građana i pokretima.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *