Niška Banja: Hitan iskop zbog curenja uličnog šiber ventila!

POPRAVKA KVARA U NIŠKOJ BANJI

Curi ulični šiber ventil, nužan je iskop u naselju Niška Banja, u ulici Jovana Popovića bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jovana Popovića.

NASTAVLJAJU SE RADOVI  ULICI JOSIPA SLAVENSKOG

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Josipa Slavenskog, kod broja 21. Zbog zamene priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Josipa Slavenskog, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Lamartinovoj, Lonarda Da Vinčija, Jelene Glavaški, Jelke Radulović i u delu ulice Majakovskog.

POPRAVKA KVARA U ULICI VIZANTIJSKI BULEVAR

Voda curi blizu mesta prethodnog kvara u ulici Vizantijski bulevar, kod broja 120. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Vizantijski bulevar, neposredno okruženje mesta intervencije.

POPRAVKA KVARA NA VEZI U NASELJU VINIK

Voda curi na poluspojnici, potreban je iskop u naselju Vinik – Prevalac. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Vinik.

KVAR NA VEZI U SELU MILJKOVAC

Voda puni šahtu, potrebna je intervencija u selu Miljkovac. Zbog osposobljavanja prvog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Miljkovac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

U toku dana izvodiće se radovi na osposobaljavanje prvih ventila u naselju Pasi Poljana, u ulicama: Milana Milićevića bb, Krajkovačkoj bb, Krajiškoj bb. Zbog intervencija po šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

21.04.2023.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *