Niška pivara sponzor FK „Radnički“ Niš

Dobri rezultati koje Radnički ostvaruje u ovoj sezoni nisu prošli neprimećeno među niškim kompanijama. Posle dugo godina na dresovima „Reala sa Nišave“ ponovo će stajati ime jedne gradske kompanije.

sponzor
Stefanov i Ilić

Pivara „Niš“ koja od polovine ove godine ponovo radi u naredne tri godine biće generalni sponzor superligaša sa Čaira, a vrednost ugovora je 24 hiljada evra u prvoj godini, rekao je prilikom potpisivanja ugovora predsednik kluba Radan Ilić.

Na našim dresovima, već od narednog meča, stajaće natpis „Niško pivo“, baš kao i na stadionu, te na svim marketinškim panoima našeg kluba. Drago nam je da je „Niško pivo“ ponovo počelo da se prodaje na tržištu, nadamo se da ćemo i mi u tome pomoći, želimo da vratimo nekadašnju popularnost ovog proizvoda i u gradu i u regionu, rekao je Ilić.

Bugarski preduzetnik Dijan Stefanov u čijem je vlasništvu „Pivara Niš“ najavio je da će u narednom periodu „Niško pivo“ stati i uz druge sportske kolektive.

Naredna godina trebalo bi da donese još više mogućnosti, želimo da pomognemo i druge niške klubove, ne samo Radničk. Niš je sada naš dom i trudićemo se da doprinesemo opštem progresu grada. Nadam se da će se Radnički uz našu pomoć još više razvijati i biti još bolji nego što je bio do sada, poručio je Stefanov.

A.Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *