Niški kik-bokseri predstavljaju Srbiju na Svetskom prvenstvu u Dablinu

Reprezentativci Srbije iz Kik boks kluba „Niš“ nalaze se na pripremama za predstojeće Svetsko prvenstvo za kadete i juniore u Dablinu, koje će biti održano od 27. avgusta do 3. septembra.

kik-boks1
foto: Kik boks klub Niš/FB – slobodna ilustracija

Nikola Lazarević (57kg), Danilo Ratkić (67 kg) i Stefan Paunović (75 kg) članovi su KBK „Niš“ i predstavljaće našu zemlju na prvenstvu Sveta, gde će se naći ukupno deset takmičara iz Srbije.

Nikola Lazarević (rođen 2000.godine) najmlađi je takmičar u svojoj grupi, a debi u reprezentaciji Srbije imao je na Prvenstvu Balkana gde se okitio zlatnom medaljom. Ovo će mu biti prvo takmičenje na Svetskom prvenstvu.

Sedamnaestogodišnji Stefan Paunović šampion je Evrope za 2015.godinu a Danilo Ratkić kao jedan od najiskusnijih, vlasnik je zlatne medalje na SP u Italiji (2014.godine) i zlatne medalje na EP u Španiji (2015.godine), i jedan je od favorita u svojoj kategoriji za osvajanje još jednog odličja. Rođen je 1998. godine.

Niški trio se, zajedno sa klupskim i reprezentativnim trenerom Srđanom Radulovićem, trenutno nalazi na pripremama na Borskom jezeru, gde će boraviti do 31. jula. Nakon toga, 6. avgusta očekuje ih drugi deo priprema na Tari, gde će boraviti do 18.avgusta i pokušati da se na što bolji način pripreme za izazove koji im predstoje.

A.Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *