Niškoj opoziciji zabranjeno korišćenje sale jer se „servisira klimatizacija“

Otvorena skupština niških opozicionih stranaka, na kojoj je trebalo od gradskih odbornika zatražiti da se javno izjasne da li će glasati protiv otuđenja aerodroma „je zabranjena”.

Zabrana je stigla očigledno kao posledica straha naprednjačkih odbornika i pokušaja da svoju sramotu, zbog saučestvovanja u pljačkanju Niša, sakriju od javnosti“, navodi se u saopštenju koje su potpisale niške opizicione stranke.

Naime, tribina niške opozicije trebalo je, kako je zakazano i najavljeno, da se održi juče u sali Skupštine grada. Međutim, Gradska uprava je tokom jučerašnjeg popodneva dostavila „objašnjenje“ da sala, iako slobodna, ne može da se koristi jer „nije tehnički osposobljena“, pošto su, navodno, u toku radovi na održavanju sistema klimatizacije.

Šefovima odborničkih grupa iz redova opozicije nije bilo dozvoljeno da izvrše uvid u salu, ali su naše ekipe jutros ipak uspele da uđu u zgradu Gradske uprave i da salu zateknu – praznu i zaključanu! Ubrzo je ustanovljeno i da radovi na održavanju klimatizacije ne mogu da remete korišćenje sale, jer se i ne obavljaju u njoj, već u okolnim prostorijama!

Mogu da arče sve javne resurse i državne službe i zloupotrebljavaju ih kao dekor u svojim manipulativnim predstavama. Mogu da vređaju Nišlije, ucenjuju ih, serviraju laži preko uzurpiranih medija, služe se prevarama i sitnim podlostima. Ali ništa od toga im neće pomoći da opravdaju štetu nanetu svim građanima Niša jer će jednog dana za sve učinjeno odgovarati“, ističu odbornici opizicije.

Niške opozicione stranke koje su pokrenule organizaciju otvorene skupštinu su Demokratska stranka, Dosta je bilo, Dveri, Levica Srbije, Narodna stranka, Niška inicijativa, Nova stranka, Pokret slobodnih građana, Pokret za preokret i Socijaldemokratska stranka.

Gradjanin.rs

2 Comments

  1. Koj’ da odgovara ? Niko iz predhodnih vlasti nije odgovarao – nisu spremili „ispite“ , te će sada i „ovi“ u dalekoj budućnosti da odgovaraju. To su sve „tandara-broć“ priče za decu i idrasle – „od 7 do 77 godina“ /“Politikin Zabavnik“ – haaaa … „Politikin“/ , koja sve simbolika – tragična ! Politika u Srbiji postade zabava za siromašni , iscrpljeni , ugnjeteni narod koji to i ne vidi ! Smanjiše plate i penzije – „svi ćutu“ , jer je to „/u/laganje u budućnost“, „isplatićemo ratne dnevnice“ – do 2354.godine ,tj. „ne lipši …/, isplatićemo neisplaćene zarade radnicima NPP“ -do 2025.godine /“izglednija isplata“/- još jedno „ulaganje u budućnost“ a populacija je pred izumiranjem !!!??? Školujemo 233.405 studenata /što na državnim , što na privatnim fakultetima/ – ulaganje u buduće visoko stručne „motače kablova“ /biće 200-300 zaposlenih/ a gde će se oni zaposliti ? Na biroima ima visoko stručnih kadrova u najboljim godinam /od 25-45.godina/ , koji nisu videli radno mesto – „zabranjeno zapošljavanje“ – „ulaganje u budućnost“ !!!???
    Opozicija da se bavi „prizemnim stvarima“ , kao što je aerodrUm a za „odgovaranje“ – nema fajde . Kada su trebali da reaguju – nisu reagovali , gledali su svoj interes i interes stranke /kao „ovi“ sada/ i kako da se unovče a narod … narod ti treba samo kada bude glasanje!
    Zato , sada neka nadju servisere za klimu i neka je poprave , mada… velike su „klimatske /klimske/ promene“ i teško da će uspeti , zahvaljujući „aktuelnoj vlasti“ , koja ima sve same „majstore“ tj. mastere !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *