Niškom SNS-u prišlo oko hiljadu penzionera

Više od 1.000 članova Gradske organizacije penzionera grada Niša i članovi Udruženja građana „Moj Niš“ pristupilo je Srpskoj naprednoj stranci, saopšteno je danas u niškom sedištu te stranke.

foto: Zvezdan M. Milovanović/FB

Na konferenciji za novinare, predstavnici oba udruženja obrazložili su pristupanje velikog broja članova naprednjacima željom da i zvanično „daju podršku politici koju vodi ta stranka i njen predsedsednik Aleksandar Vučić“.

Ovoj stranci koja u Nišu broji 25.000 članova pristupilo je i Udruženje „Moj Niš“, mada se u nekim medijima pojavilo i ime „Za Niš“.

Predsednik ovog udruženja građana Srđan Stojanović je rekao da će organizacija nastaviti da postoji, ali će delovati „u okviru strategijskih pravaca koje bude određivala SNS“.

Predsednik Gradske organizacije penzionera Vlastimir Gocić podsetio je da ta organizacija, koja postoji već 72 godine, okuplja više od 34.000 penzionera.

Gocić je istakao da u Srbiji živi 1,7 miliona penzionera, a u Nišu 74.000 i da oni predstavljaju „snagu i šansu za naše bolje sutra“.

Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Zvezdan Milovanović poželeo je dobrodošlicu novim članovima u, kako je kazao, „najveću i najjaču političku organizaciju jugoistočne Evrope“.

Penzioneri su ne samo učestvovali u izgradnji ovoga što imamo već su ustali da pomognu da se odbrani ono što imamo i spasi ono što smo izgubili ovih deset godina lopovskog rada. Kralo se previše tako da je malo ostalo ovoj jadnoj napaćenoj Srbiji- rekao je Milovanović.

Z.M.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *