Nišlija izvršio samoubistvo preko puta osnovne škole?

M.G.(52) pao je u subotu sa bedema niške Tvrđave preko puta Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Nišu. Ova tragedija se dogodila u 13,50 sati kada je nesrećni čovek pao sa bedema na parking ispod osnovne škole, a naspram sportskog terena „Rovče“. Ne isključuje se da je izvršio samoubistvo.

Bedem na tvrđavi

U trenutku pada, u subotu, osnovci nisu išli u školu tako srećom niko nije video ovu nemilu scenu pada na beton s bedema koji je visok od osam do deset metara.

  • Mi smo imali prijavu čoveka koji je parkirao auto, da je muškarac pao s bedema. On je pozvao odmah i Hitnu pomoć. Slučaj je predat nadležnom tužilaštvu – rečeo nam je u policiji.

Posle istraživanja mesta odakle je pao M.G. može se zaključiti da tu niko ne može da šeta jer se između šetališta koje je prilagođeno za to i samog bedema nalazi rov dubok oko dva metra, a na ivici zidina je nanos snega od 1,5 metara gde je hodanje nemoguće. Uverili smo se takođe da je sneg tuda visok pedesetak santimetara.

Telo je predato na obdukciju koja će dati više detalja o smrti čoveka koji je izdahnuo na putu za bolnicu od zadobijenih povreda.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *