Nišlija pokušao da pobegne od saobraćajca koga je udario autom u ruku

Dvadesetčetvorogodišnji Nišlija sinoć nije hteo da se zaustavi na znak saobraćajca već ga je autom udario u ruku, a onda je izgubio kontrolu nad volanom svog automobila marke Audi 4. Policijskom službeniku je ukazana lekarska pomoć, a njegove povrede kvalifikovane su kao laka telesna ozleda.

Policija je podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku, Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, protiv dvadesetčetvorogodišnjeg Nišlije zbog krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičeni se tereti da se sinoć, upravljajući automobilom „audi A 4“, bugarskih registarskih oznaka, prilikom zaustavljanja od strane policije oglušio o izdato naređenje, udario policijskog službenika vozilom u desnu ruku i nastavio da vozi velikom brzinom. Tom prilikom načinio je više saobraćajnih prekršaja prošavši na crveno svetlo semafora na dve raskrsnice. On je potom izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza.

Policija je u njegovom vozilu pronašla nož koji je oduzet uz potvrdu, kao i vozilo kojim je upravljao.

Protiv osumnjičenog podneta je i prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o oružju i municiji i priveden je sudiji Prekršajnog suda u Nišu u skraćenom postupku zbog počinjenih saobraćajnih prekršaja nepostupanja po saobraćajnom znaku i nasilničke vožnje.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *