Nišlija utrnuo od cirke: Kako je nasmejao i ekipu Hitne pomoći? (VIDEO)

Kad bi pijanci znali koliko je lepo biti trezan, a trezvenjaci koliko je ponekada lepo biti pripit, nađena bi bila prava mera da se ne dogodi to što se pre nekoliko nedelja zbilo u Nišu oko 7,00 sati u Ulici 7.juli na uglu parka (preko puta Direkcije za izgradnju grada). Mnogi su navikli da ovakve video klipove gledaju iz Rusije, ali tako nešto je očigledno stiglo i kod nas.

Jedan niški veseljak je „utrnuo“ od alkohola. Seo je na klupu da odmori i onako obeznanjen je pao i zaspao.

Tuda je prošao Nišlija Dejan Milanović sa kolegama koji je sa ostalim okupljenim građanima pozvao Hitnu medicinsku pomoć,  ali i snimio ne baš lepu sliku niškog veseljaka.

Kad je stigla Hitna pomoć, bila je ozbiljna situacija i oni ga pitaju kako se zoveš? – priča Milanović koji kaže da su u početku mislili da je čovek u nesvesti.

A, on odgovara: (na snimku se to ne čuje, ali nam Milanović prepričava).

Imam, bre, neko ime kao konj! Zoran, sad ću se setim… Dragan, ne nije…!!! – reče ovaj Nišlija koji je baš preterao s alkoholom.

Okupljeni oko njega i klupice su se nasmejali, a ekipa Hitna pomoći ga je odvezla na infuziju.

Iza malih niških priča, uvek se „kotrlja veliki kamen“ koji objašnjava neku pojavu. Tako je i ova priča, u stvari, o narastajućem problemu u Nišu – alkoholizmu. Ovakve slike nisu novost u Nišu, samo je ova sada zabeležena.

M.S. – video: Dejan Milanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *