Nišlije, od jutros ste dužniji za još jedan kredit, srećno! / Milosav Jukić

Milosav-Jukic1
piše: dipl.ing Milosav Jukić, privatnik

Dobro jutro Nišlije, od jutros ste malo dužniji nego kada ste pošli na spavanje. Izgleda da ste spavali na pogrešnu stranu.

Nema mesta panici, kredit je vrlo povoljan, na 10 godina i to sa grejs periodom od godinu dana. Prvu godinu i ne treba da plaćate, jok, tek od druge. U novinama pročitah da je taj, vrlo povoljan, kredit sa kamatom 2,9% a na TV ćuh za kamatu od 3,9%. Nije ni bitno, povoljan je. Ono što ne rekoše je da li je u dinarima ili u evrima. Da li je kamata na godišnjem nivou ili mesečnom. Što bi sada išli u detalje, dosta je da je povoljan.

Pre kratkog vremena uzeli smo jedan kredit da bi odložili pristigle kredite. Neka ima nešto i deca da vraćaju. Nešto mislim, kako su, oni pre njih, za sobom takođe ostavili kredite, i kako je moguće da je u njima jedan od tih koji odlaže prispelo, onda može se desiti da je to bio kredit za „odlaganje prispelog kredita za odlaganje kredita“. Ne razumete? Nema veze, povoljno je.

Nišlije
Pozivamo sva javna preduzeća, ako im treba kredit, da se jave gradskom veću. Kažu da su stručnjaci za uzimanje kredita, mogu lako da Vam obezbede koji. Po principu „tovari magare“. Vraćanje? Šta Vas briga, to oni posle Vas neka razmišaju. Naše je samo da se nekako dogegamo do izbora. Onda, ovu praznu gradsku kasu, koja samo što nije eksplodirala, „uvalimo“ drugom. „E, neka ti je sa srećom“.

Vidoh i izjavu g-dina Jovanovića, „Ova vlast je uradila jedno veliko ništa“. U kom smislu „ništa“? U smislu „To što su Vas oni zadužili je ništa u odnosu na ono šta ja umem“? Kako nekome veliki minus u gradskoj kasi, pojačan kreditima je ništa? Nama veće sreće ne bi bilo da iza sebe ostavljaju ništa. Nema kredita, nema dugovanja. Ništa. Ovde je u pitanju nešto drugo. Nema Jugoistoka, nema televizije Niš, nema plaćenih računa, nema ništa. To je ipak nešto.

Nameće se jedno pitanje. Da su primali plate i sedeli kući, da nisu išli na posao, da li bi zbog toga gradu nastala šteta ili korist?

Ide novi protest zadovoljnih korisnika centralnog grejanja. Pozivaju sve građane da im se pridruže i iskažu svoje zadovoljstvo. „Ko ne dođe, a nema centralno grejanje, biće priključen“. Posle će sam, bez poziva, da dolazi. Nije mi jasno zašto lepo ne plaćaju račune? Zašto se ne ugledaju na sposobne? Rešenje je vrlo prosto, uzmeš kredit na tuđe ime i platiš svoje račune. Možeš i „funkcionerski dodatak“ da predvidiš.

4 Comments

 1. Pozdrav, ovo je informirati širu javnost da Mrs.CATHERINE JONEZ, dobar ugled privatni vjerovniku krediti otvorio gospodarsku priliku za sve one kojima je potrebna bilo kakve financijske pomoći. Trebate hitno kredit jasno svoje dugove ili trebate home kapital zajam za poboljšanje vašeg poslovanja? Jeste li bili odbijen od strane banaka i ostalih financijskih institucija? Ne tražite dalje, jer mi smo tu za sve vaše financijske probleme. osiguran Mi kredita kamatna stopa od 2% od pojedinaca, poduzeća i društava na jasan i razumljiv način, uvjetima i odredbama. Ne zahtijeva kreditnu check, 100% zajamčeno. Pošalji nam se na: (CATHERINEJONEZLOANFIRM@GMAIL.COM)

 2. Zajam Investicijski ponuda

  Nudimo privatne investicijske kredite zainteresiranim kupcima kako bi im pomogla doći njihov najviši potencijal i pomoći našim klijentima ulažu svoja sredstva.

  Ne dopustite financija prestati vas iz proširiti svoje poslovanje ili pokretanje tvrtke. neka nam pomoći.

  Imamo klijente koji imaju sredstva i žele da investiraju u drugim zemljama, te u različitim sektorima pa ako ste u potrazi za ulaganja kredita ili poslovni kredit,
  ovo je pravo mjesto za vas. Uz niske kamatne stope i prenosivih smislu, možemo vam pomoći napraviti svoj san došao through.our kredita u rasponu od 1000 do 100 milijuna dolara, s kamatnom stopom od 2%

  Naše usluge:

  poslovni zajam
  Investicijski zajam

  Naš glavni cilj je pomoći naš klijent svoja sredstva uložiti u pravi i izvediv sektora u vašoj zemlji. Ako ste zainteresirani za ulaganja, bit će nam drago da vam pomoći uložiti sredstva.

  Kontaktirajte John za više detalja.

  Dr. John
  JOHN Ulaganje
  E-mail: johnrobinsonloaninvestmentfirm@gmail.com

 3. Kredit je uzet za rekonstrukciju ulica,radove izvodi MD GRADNJA. Problem je u tome što se radi o izmišljenim tj,nepotrebnim intervencijama u ulici iza Oš,,Filip Filipovic,,na trošarini i od palilulske rampe ka Sabornoj crkvi. Ovi na vlasti nemaju dušu,kao nekoć DS.Takva nam sudbina

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *