Nišlije u neposrednom kontaktu sa prvacima SNS u gradu

Narodni poslanici Adriana Anastasov, Bratimir Vasljević i član Glavnog odbora SNS-a Boban Džunić, organizovali su danas akciju i susret sa građanima Niša.

naprednjaci
Skup SNS ispred Kalče

Nišlije su mogle u neposrednom kontaktu sa predstavnicima naprednjaka u Nišu, da iznesu svoje probleme, sugestije i pohvale. Neki od njih su inicirali predloge kako bi se rešili problemi u mnogim društvenim oblastima. Akcija se održala ispred T.C. Kalča gde je prisustvovalo par stotina ljudi, što aktivista stranke, što zainteresovanih građana.

gradjanin.rs

5 Comments

  1. Pogrešan naslov! Čega su oni prvaci? SNSa?? Grada? Države? Oni su otpad koje je vreme pregazilo, poslednji trzaji lokalnih „moćnika“ koje niko nigde ne vidi posle lokalnih izbora. Putujte igumani…

  2. Ovakve akcije zapravo pokazuju da se u SNSu ipak nalaze ljudi koji i te kako žele da pomognu svojim sugrađanima i da ne žele da odu iz svog grada već da ostanu tu gde jesu i da dele sudbinu svojih nišlija…a ne ko neki koji su čim su se postavili na pojedinim funkcijama odmah zaboravili i ko su i odakle su!

  3. Koga ovi samoreklameri predstavljaju? Dzunic i Anastasov koriste svaku priliku da se samoreklamiraju sto dokazuje i sajt gradske opstine Palilula, svakodnevne slike nekih gostovanja, otvaranja klupica, ljuljaski, obilaznica, gostovanja po selima, samo da se nadje razlog da se stavljaju slike i objave. O pravim akcijama naravno nista jer para nema. Zaista smesno i zalosno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *