Nišlije zaustavile teretni voz i sprečile nesreću na Trošarini u Nišu

Nišlije koje su se našle danas oko 14,30 na rampi u naselju Trošarina, mahanjem su uspele da zaustave teretni voz na samo pet metara od rampe koja nije bila spuštena. Snimak s lica mesta nam šalje Aleksandar Miladinović, naš čitalac koji objašnjava da se srećom nije dogodila tragedija samo zbog pribranosti građana.

voz2
foto: A. Miladinović

Ljudi su stvarno reagovali brzo. To je „špic“ u gradu tako da je bilo okolo mnogo naroda. Mahali su, vikali i onda je mašinovođa dugo kočio. To je teretni voz sa vagonima od preko stotinu metara. Celu cigaretu sam ispušio dok je proš’o. Teretnjak je ukočio i stao na nekih pet metara od rampe. Izašao je iz voza, vidno potresen. Posle toga su neki zaustavljali automobile, a on je ponovo krenuo. Srećom se ništa nije dogodilo, priča nam Miladinović.

Po ko zna koji put se dešava slična situacija gde je potpuno jasno da pružna signalizacija mora da doživi remont u svakom pogledu.

M.S.

3 Comments

  1. Сад није хтела да се спусти рампа а пре 10-так дана мени се спустила на ауто из чиста мира .

  2. Ma kakva rampa ,,mi ,, sada rešavamo ko treba da sedne u fotelju. Izbori su prošli sada narod neka igra Ruski rulet na ulici pa ko preživi pričace.NAMA VIŠE NI BOG NEMOŽE DA POMOGNE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *