Nišvil se zahvalio gradonačelniku

Nišvil se zahvaljuje gradonačelniku Darku Bulatoviću na pomoći jer je spasio festival od skandala u trenutku otkazivanja najznačajnijeg sponzora – Naftne Industrije Srbije i ličnim angažovanjem obezbedio podršku drugih sponzora u iznosu od 4 miliona dinara.

U istoriji festivala dugoj 23 godine, nijedan gradonačelnik do sada nije obezbedio ni jednog sponzora. Nišvil ističe da je  gradonačelnik Darko Bulatović pomogao i drugoj najznačajnijoj gradskoj manifestaciji – Filmskim Susretima, obezbedivši sponzore u istom iznosu kao što je to bio slučaj i sa Nišvilom. Nišvil se nada da će na takvu pomoć gradonačelnika moći da računa i najstarija niška manifestacija – Horske svečanosti (zbog koje je Letnja pozornica i sagrađena), kako bi ta tri gradska kulturološka brenda još više unapredila kulturnu ponudu ne samo Niša i regiona, već i čitave Srbije – saopštio je „Nišville team“.

Zbog velikog nevremena, zbog kojeg je otkazano treće veče Nišvilla 2017, festival će zvanično biti zatvoren večeras nastupima desetak bendova na Welcome, Youth i Main binama, a centralni događaj večeri svakako će biti nastup Darka Rundeka i njegovog sastava Apocalypso Now.

gradjanin.rs

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *