Nišville Jazz Festival otvara konkurs za volontere – Prilika za mlade da učestvuju u jednoj od najvećih kulturnih manifestacija

Nišville Jazz Festival i ove godine mladim ljudima pruža jedinstvenu priliku da doprinesu jednoj od najvećih srpskih i evropskih kulturnih manifestacija, a u isto vreme na produktivan i zabavan način iskoriste deo leta i unaprede sebe kroz aktivan i atraktivan volonterski program.

Konkurs je otvoren od 18.maja do 30. juna 2023, za 200 mladih ljudi od 15 do 30 godina starosti, kao i za 20 starijih osoba (od 60 do 75 godina), koji će zajedno 12 dana učestvovati u volonterskom programu Nišvila od 3. do 15. avgusta 2023.

Inače, kroz volonterski program festivala do sada je prošlo preko 3700 volontera, počev od 2010. godine. U tom periodu volonterski tim je okupio mlade iz oko 120 različitih gradova iz zemlje i inostranstva. Nišville volonterski tim je 2012. godine dobio priznanje Grada Niša u vidu zlatnika sa likom Cara Konstantina za poseban volonterski doprinos u promociji i razvoju kulture, a krajem 2013. volonterski program je proglašen od strane Krovne organizacije mladih Srbije za najbolji omladinski projekat u toj godini.

Nišville Jazz Festival poziva sve zainteresovane kandidate iz zemlje i inostranstva da se prijave za volontiranje i svojim angažmanom doprinesu realizaciji ovog značajnog kulturnog događaja.

Prijavu je potrebno izvršiti popunjavanjem formulara na oficijelnom sajtu festivala. Konkurs je otvoren do 30. juna, kada će se i forma za prijavljivanje zatvoriti.

Gradjanin.RS

Foto: Zoran Ćirić & Nišville Jazz Festival promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *