Novi letovi iz Niša do Dizeldorfa i Milana

Najveća niskotarifna avio kompanija na svetu “Rajan er” najavila je na današnjoj pres konferenciji da od kraja oktobra i početkom novembra ove godine uvodi još dve avio linije iz Niša. Na konferenciji je prisustvovao i gradonačelnik Niša prof.dr Zorana Perišića i menadžment aerodroma “Konstanin Veliki”.

avion
foto: portalanalitika.me

U pitanju su dva puta nedeljno letovi do Dizeldorfa i Milana, pa će pored linija za Berlin i Bratislavu iz Niša leteti ukupno osam aviona nedeljno ka ovim atraktivnim evropskim gradovima. Procena je da bi “Rajan er” iz Niša na godišnjem nivou sa novim letovima mogao da preveze oko 120 000 putnika.

U promotivnom periodu karta će do Dizeldorfa i Milana koštati 19,99 eura ili 2466 dinara u jednom pravcu. Letovi do Milana su predviđeni utorkom i subotom, a do Dizeldorfa četvrtkom i nedeljom. Predstavnica Rajan era Kjara Ravara izjavila je da se raduje objavljivanju nove dve avio linije iz Niša i da su linije idelne kako za privatne tako i za poslovne potrošače. Karte će biti dostupne od 14.juna na oficijelnom sajtu Rajan era.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *