NPS: Vlast dopušta da sportski tereni propadaju u Nišu

Branislav Jovanović, predsednik Narodnog pokreta Srbije zamerio je danas u saopštenju medijima što gradska vlast „ne brine o sportskim terenima koji su izgrađeni proteklih godina.

teren
foto: NPS – Propada teren u srcu Čaira

Ova lokalna vlast ništa nije uradila kada je niški sport i infrastruktura u pitanju. Najbolji primer za to je sportski teren u srcu Čaira koji je oronuo, a ništa bolja situacija nije ni u sportskom centru „Duško Radović“. Umesto da gradski čelnici ulažu u širenje infrastrukture i održavanje postojeće, novac ide ko zna gde“, kaže Branislav Jovanović, predsednik niškog odbora Narodnog pokreta Srbije.

On kaže da ljudi i sami mogu da vide u kakvom su nam stanju sportski tereni.

Branislav-Jovanović
Branislav Jovanović

U vreme prethodne lokalne vlasti uradili smo osam terena sa veštačkom travom, pomoćni teren Radničkog od veštačke trave i busena, sedam balon sala na gradskom i seoskom području kao i u opštini Niška Banja, stadion, olimpijski baze, tri nove fiskulturne sale, svlačionice“, nabraja Jovanović koji kaže da je ovoj vlasti nažalost politički marketing uvek bio ispred opšteg interesa. On na kraju dodaje: Ova lokalna vlast ne može ni da okreči, a na slici vidimo, ni da održava u Čairu ono što smo mi izgradili.“

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *