Od danas se primenjuje zimski red vožnje u gradskom prevozu

Od danas – 1. septembra počinje zimski red vožnje  u Nišu. Kako je najavio resorni većnik Igor Vojinović građani će moći preko gradskih opština i mesnih zajednica da podnesu predloge u vezi sa trasama i terminima gradskog saobraćaja u cilju njegovog poboljšanja i podizanja kvaliteta usluge.

autobusi

Pozivamo građane da iznesu svoje primedbe u narednih mesec dana kako bi od prvog oktobra prevoz mogao da se odvija punim kapacitetom,mada će i Grad i Direkcija za javni prevoz biti otvoreni za sve sugestije građana i u periodu posle toga. Građani koji su do sada dolazili na prijem u Gradskoj kući imali su primedbe tehničke prirode koje su uglavnom opravdane i na koje će Direkcija odgovoriti pozitivno u skladu sa svojim ovlašćenjima.Grad je uspeo da izdvajanja za gradski prevoz drastično smanji sa nekih 600 miliona na 30 milona dinara, a pozitivna stvar je i to da Direkcija za javni prevoz sada nema dugovanja prema prevoznicima i da ovo preduzeće sada posluje stabilno“ rekao je Vojinović.

Iz Direkcija za javni gradski prevoz upućen je poziv svim učenicima koji nisu zamenili stare legitimacije za prevoz da to učine što pre.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *