Od uzbudljivih latino ritmova do elegantnih baletskih pokreta – „Naissus Dance Fest“ u subotu u Čairu

Treći po redu „Naissus Dance Fest“ u organizaciji Plesnog klub Boom 018 Niš i Ruskog kluba iz Niša, biće održan u subotu, 6. aprila, u Sportskom centru Čair. Organizatori najavljuju sjajan takmičarski festival koji će okupiti plesne klubove i timove iz različitih gradova i to preko 1200 takmičara iz više od 20 klubova širom cele Srbije.

Takmičenje će, kažu organizatori trajati tokom celog dana od 9 sati ujutru do 21 sat uveče, a takmičari će biti iz različitih gradova širom zemlje poput Niša, Aleksinca, Lazarevca, Leskovca, Čačka, Pirota, Kragujevca, Lebana, Bora i Vukmanova.

„Naissus Dance Fest će vam pružiti nezaboravno iskustvo gledajući raznolike kategorije plesnih izvedbi – od uzbudljivih latino ritmova do elegantnih baletskih pokreta, kao i modernih plesnih kompozicija i dinamičnih aerobika“ – kažu organizatori.

Predsednica Plesnog Kluba Boom 018, Jelena Aleksić ističe da je Niš grad sporta, muzike i plesa i da su ponosni što već treću godinu zaredom organizuju „Naissus Dance Fest“.

„Ponosni smo na sve klubove i mlade ljude koji rade sa decom, i na decu koja se uče borbenom duhu, lepim manirima i na roditelje koji podržavaju našu misiju da odgajamo dobre ljude” – rekla je Aleksić.

Ulaz na „Naissus Dance Fest“  biće besplatan za sve posetioce.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *