OPREZ: „Pauk“ ponovo počeo da diže automobile u Prvomajskoj

Iako u Prvomajskoj ulici u Nišu nema parking prostora, a u njoj se nalaze kafane, vrtići, stomatološke ordinacije i drugi privatni subjekti, „pauk“ je posle adaptacije kolovoza, danas popodne počeo opet da „podiže“ vozila.

pauk

Istina, radnici „Parking servisa“ su sačekali desetak minuta da se vlasnik automobila sa slike vrati, a potpom u roku od pet minuta podigli i odvezli auto.

Znakovi da je parking zabranjen u ovoj ulici jer je dvosmerna stoji na oba kraja Prvomajske – rekli su radnici prolaznicima koji su pitali gde da se parkiraju kada nigde nema mesta.

Radost stanovnika zbog novog asfalta nije dugo trajala jer su mislili da će se parking prostor regulisati zajedno sa adaptacijom kolovoza.

Ovo je potpuno bezobzirno jer ne podižu automobile koji su parkirani na zelenoj površini nego ove koji se „na minut“ parkiraju na ulici. Radnici su završili ulicu ali ostalo je toliko toga ne završeno – kazali su danas stanovnici Prvomajske.

Odnošenje automobila na ovakav „legalan“ način već dugo Nišlije shvataju kao teror i harač jer uzimanje vozila sa depoa JKP“Medijane“ košta nešto više od 11.000 dinara.

M.S.

3 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *