Opština Crveni krst obeležila 11 godina postojanja

Opština Crveni krst u Nišu obeležila je danas 11 godina postojanja, manifestacijom u amfiteatru na Elektronskom fakultetu. Predsednik opštine Miroslav Milutinović, uručio je zahvalnice za korektnu saradnju pripadnicima vojske, policije i drugim organizacijama. Specijalnu zahvalnost dobio je rektor niškog Univerziteta, Dragan Antić.

opstina
Predsednik opštine Miroslav Milutinović dodeljuje priznanja

Među zvanicama u prepunom amfiteatru bili su predstavnici gradske vlasti, direktori javnih preduzeća, opozicije, ali i ljudi iz privatnih firmi kao što su Lovoprom i Jugo-impeks, takođe dobitnici priznanja.

opstinaa
Zvanice na manifestaciji

-Danas je vreme štednje, ali i pored svega uspeli smo da se izborimo i zdvojimo četiri miliona za našu socijalu, očekujemo na proleće uređenje školskih i sportskih terena. Tu su kulturne manifestacije koje smo podržali. Urađeno je sve što je moglo da se uradi, i kao što bi rekao premijer Vučić „može i bolje“, a to ćemo se i truditi u narednom periodu – kaže Milutinović.

oopstina
Među zvanicama i gradonačelnik Niša, Zoran Perišić

Okupljenima se obratio i gradonačelnik Niša, Zoran Perišić koji je rekao da će se u narednom periodu potruditi da u opštini Crveni krst, bude izgrađeno više infrastrukture puteva i kolektora.

Gradjanin.rs

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *