Opština Medijana nagradila najbolje policajce, vatrogasca, čistača… (foto)

Opština Medijana dodelila je nagrade najboljem policajcu, vatrogascu, plivačima za Časnim krstom i drugim zaslužnim ličnostima u protekloj 2015. godini.

Medijana

Nagrade su uručili predsednik opštine Zoran Stojanović i predsednik Skupštine opštine Momčilo Radojičić u restoranu „Etno Biser“ na teniskim terenima.

Medijana-2
Zoran Stojanović, najbolji vatrogasac Bojan Jovanović i Momčilo Radojičić

Najbolji komunalni policajac za proteklu 2015. godinu je Petar Veličković, a najbolji vatrogasac Bojan Jovanović. Iz odeljenja saobraćajne policije nagradu je primio Boban Stamenković, a nagrađen je i Aleksandar Nedeljković, iz Odeljenja Policijske uprave Niš. Najbolji iz dela kriminalističke policije je Zoran Radisavljević, a nagradu za bezbednosno . informativni rad uručena je Draganu Đor+đeviću. Najbolji čistač u opštini Medijana bio je Adžul Asanović. Nagrade su primili svi plivači koji su za Bogojavljenje plivali za Časnim krstom u bazenu „Čair“.

medijana-3
Plivači Bogojavljenskog Časnog krsta

-Neobčna mi je čast da uručim nagrade onima koji su požrtvovano radili svoj posao da bi unapredili našu opštinu i održali red. Opština Medijana će se i dalje truditi da neguje odnos sa službama i pojedincima koji donose razvitak našoj opštini – rekao je Stojanović na svečanosti.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *