Otkazan skup Pokreta socijalista zbog tragedije

Izborna konferencija Pokreta socijalista koja je danas trebala da se održi u Narodnom pozorištu u Nišu, otkazana je, saznaje Gradjanin. Dr Aleksandar Mitić, jedan od lidera niškog dela pokreta rekao je da se konferencija otkazuje zbog tragedije gde je nastradalo sedam osoba posle pada vojnog helikoptera koji je prevozio petomesečnu bebu.

-Posle takve tragedije, zaista, nije primereno da održimo konferenciju tako da smo je odložili za sledeću subotu, rekao je Mitić.

M.S.foto:kurir.rs

2 Comments

  1. IZVINJAVAM SE NA PRAVOPISNE GREŠKE , PROSVETARI ŠTRAJKUJU A MENI FALI SAMO JOŠ 15-AK MINUTA I DA SE OPISMENIM TJ. DA DOKTORIŠEM NA VAMA A I MENI ,NEPOZNATOM FAKULTETU … ALI VEĆ SAM PRIPREMIO RADOVE NA TOJ TEMI TJ. TU TEMU /VI IZABERITE PADEŽI/, ALI NE MOGU DA USPOSTAVIM TELEFONSKU VEZU !
    KOLEGA TOMA ĆE MI JAVI A JA NA VAS !ZAJEDNO S* MIĆU !

  2. Ovo , što se desilo , jadnom detetu i ljudima koji su dali svoje živote za dobro tog deteta, je hiljaditi pokazatelj da ljudska humanost i dobročinstvo nema granice! Saučešće svim porodicama tih nesebičnih ljudi, što dadoše svoje živote a saučešće i porodici tog deteta!
    „Pokretu socijalista“,toplo preporučujem /ne odevam se u ljubičasto i nisam protiv parada bilo koje vrste :LDP,GAY, PUTIN, „Južni tok“, „Turski tok“ , itd…/, ako mogu da se „distancišu“ od dva Aleksandra Vulina /“čoveka“ i „ministra“/i da izaberu nekog NIŠLIJU – pametnog, za svog VODJU ! uGLEDAJTE SE NA SNS i a. vučića /NIŠ na ovo , NIŠ na ono…/! Vulin vi samo „blokiše“ u radu i naporima za „dobro“ Srbije tj. za „dobro“ nas NIŠLIJA! Nije loše da odete u Rusiju i da se konsultujete sa Mirom Milošević /devojačko prezime sam zaboravio/ a onda – pravac Merošina i gajbe u ruke i da napravite „KAPITAL“,ne da ga pišete!Napisao ga je pre vas , Marko Milošević,sin na Miru… i onog! Ima mnogo sarkazma u ovom komentaru , ali to je dobronamerni sarkazam … i za vas a i za nas NIŠLIJE! „Koj s* beogradjani tikve sadi…!
    Smrt fašizmu-sloboda na NAS !A za Kosovo , će vidimo , kad ga posluže k*o na tacnu !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *